Vennskap

Vennskap er noe jeg setter veldig høyt. I motsetning til familie er venner noe man velger selv. Da jeg forlot Norge som tenåring etterlot jeg familien min hjemme, derfor har vennskap fått en enorm betydning for meg da vennene jeg har fått har blitt en del av min utvidede familie.

jan-vendela-vennskap-08

Vendela er en sånn venn. Vi kom begge tilbake til Norge i 2001 og siden vi kommer fra samme bransje og samme land var det et godt utgangspunkt for et nært og trygt vennskap. Det var nærmest et kultursjokk å komme tilbake til gamlelandet etter så mange år i USA og det var godt å ha en venn som kunne relatere seg til mange av utfordringene jeg møtte. Vi har reist verden rundt sammen, noe som har skapt en nærhet som er vanskelig å beskrive med ord.

Kvalitetene jeg ser etter i en venn er først og fremst kjærlinghet og godhet, dette er to av mange kvaliteter jeg setter pris på hos Vendela. Det er to sider av dette vennskapet som fascinerer meg, det er Vendela helt usminket i hestehale på sofaen hjemme som en venn og det er Vendela som supermodell. De er begge fantastiske.

Jeg er evig takknemlig for hennes kjærlighet.

jan-vendela-vennskap-07

jan-vendela-vennskap-06

jan-vendela-vennskap-05

jan-vendela-vennskap-04

jan-vendela-vennskap-03

jan-vendela-vennskap-02

jan-vendela-vennskap-01

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

SOSIALE MEDIER