Sommerfavoritter

Sommeren har faktisk kommet og da er det endelig tid for å finne frem favorittproduktene for å få den fantastiske gløden vi alle drømmer om!

Produkter som en flytende bronzer med en glødende effekt er noe som virkelig setter kronen på verket denne sommeren og som gjør at du kan bruke så lite makeup som mulig. Dette er hemmeligheten kjendiser som blant annet Jennifer Lopez, Jessica Alba og Kim Kardashian sverger til for å få den fantastiske gløden de har i huden.

En dus blush i en nude farge er også perfekt for å få ekstra liv i ansiktet. Velg en av favorittene dine som gir et mildt og naturlig resultat, men som likevel gjør en stor forskjell når det kommer til denne gløden vi ikke kan få snakket nok om.

Makeup-egget! Dette er et produkt alle må ha. Det er rett og slett ikke lov til å legge foundation uten! Denne blender din foundation perfekt inn i huden og gir deg et jevnt og fint resultat.

Et annet produkt du må ha denne sommeren er solkremen fra Korres. We love it! Dette er en tørr spray som gjør at solkremen tørker med en gang du sprayer den på huden, på denne måten slipper du å vente på at den skal trekke seg inn.

Innlegget er ikke sponset.

Sommerglød @JanThomasOfficial

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

SOSIALE MEDIER