Shopping i Milano & Paris

Etter en og en halv måned i Mexico og USA kom jeg endelig tilbake til Norge på lørdag. Etter mindre enn 24 timer var kofferten nok en gang pakket og jeg rettet nesen mot Milano og Paris.

Jeg hentet selvfølgelig mye inspirasjon i USA og Mexico men Milano og Paris er selvsagt noe helt for seg selv. Spesielt under moteukene.

I går besøkte jeg blant annet et av de store motehusene som Jimmy Choo. I dag går turen videre til Paris hvor jeg skal besøke Balmain, Valentino og Vivianne Westwood. Can’t wait!

Paris skal få besøk av meg frem til lørdag og da går turen tilbake til Milano igjen for nok en uke der. Virkelig en fantastisk by med masse inspirasjon!

På disse reisene skal jeg forsøke så godt jeg kan å gi dere et lite innblikk i hverdagen min. Noe får jeg lov til å dele med dere mens noe er konfidensielt. Uansett prøver jeg meg alltid på å snikfotografere litt slik at jeg har innhold til dere både her og på Instagram.

xoxo

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

SOSIALE MEDIER