MUSE: Bella Hadid

Søsteren til Gigi Hadid, Bella Hadid er den supermodellen som har kommet sterkest inn på radaren min i det siste. Gigi er for all del fantastisk, men Bella har en helt annen form for skjønnhet. Den er mindre typisk og nesten det jeg vil kalle utenomjordisk. Hun er mindre kommersiell og unik enn hennes berømte søster.

Som det nye ansiktet og frontfiguren for makeup merket Dior er Bella både eksotisk og spennende. Jeg har jobbet med utallige supermodeller og kjente kvinner gjennom flere tiår, men det er veldig sjeldent noen fanger meg på samme måte som det Bella har gjort. Om hun blir en like stor kommersiell suksess som søsteren vet jeg ikke, men det som er helt sikkert er at jeg kan sitte å se på henne i timesvis og fantasere om hvordan jeg ville ha stylet henne, sminket henne og hvordan jeg ville gjort håret hennes.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

SOSIALE MEDIER