Fabrikkbesøk i Baden-Baden

Nylig besøkte jeg fabrikken som lager makeupen vår fra Jan Thomas Studio i Baden-Baden i Tyskland for første gang. Dette var en utrolig spennende og inspirerende tur.

Hele prosessen fra å se et råprodukt til å se det ferdige produktet i en beholder er veldig interessant. Det er så komplisert og det var gøy å se hvor grundig utført alt var. Jeg har vært med på utviklingen av en makeup-serie før, men det er noe helt annet når den bærer ditt eget navn.

fabrikkbesok-02

Utgangspunktet for Jan Thomas Studio Cosmetics var at alle produktene skulle være så gode at det aldri ville være en grunn for å bruke et annet produkt. Dette har vi oppnådd med denne serien og etter besøket på fabrikken kan jeg bekrefte at vi har en serie som kan måles med de beste og mest kostbare seriene i verden.

fabrikkbesok-03

Kvalitet er det viktigste for meg og like lite som det ville falt meg inn å slurve når jeg skulle klippe et hår eller legge en makeup ville det falt meg inn å slurve når jeg skulle lage min egen makeup-serie.

Jeg håper dere liker bildene fra turen og send gjerne inn tilbakemeldinger på produktene dere har prøvd.

fabrikkbesok-hotellet-04

fabrikkbesok-hotellet-01

fabrikkbesok-hotellet-02

fabrikkbesok-hotellet-03

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

SOSIALE MEDIER