Buying Milano

View Gallery
5 Photos
Buying Milano
Milano / Antrekk skjorte og bukse Saint Laurent / Solbriller Dolce & Gabbana

Buying Milano
Milano / Antrekk skjorte og bukse Saint Laurent / Solbriller Dolce & Gabbana

Buying Milano
Milano

Buying Milano
Milano

Buying Milano
Milano

Milano er virkelig full av inspirasjon denne sesongen. I går var jeg på Versace og Roberto Cavalli. På denne turen er det pre-Collection som gjelder. Det er en forsmak på hva jeg kommer til å se under mote uken i Paris og Milano i slutten av juni og i begynnelsen av juli.
Det umiddelbare inntrykket jeg sitter igjen med er at vi ikke kan gi slipp på verken blomster, rock’n roll eller 70 tallet.

Spesielt 70 tallet er noe Peter Dundas for Roberto Cavalli har tatt skikkelig tak i. Jeg ser for meg at retningen her blir det jeg vil ha tenkt på som hippie, kul og moderne.
Det er mye som minner om hippietiden når det kommer til bukser, skjorter, jakker samt kjoler og sko.
Frisyrene som kommer til å markere seg sterkt er fremdeles tilsynelatende veldig uferdige frisyrer med organisert rufs og fletter. Dette gjelder både menn og kvinner.
Uten at jeg anser det til å være et problem ser jeg at kolleksjonen minner mye om Saint Laurent for to sesonger siden.
Versace er i aller høyeste grad oppdatert og utviklet i en spennende retning. I går traff jeg selveste Donatella, og det må jeg si gjorde et stort inntrykk på meg. Retningen hos Versace er fargerik og de introduserer helt nytt mønster i kolleksjonen.
Her er det lange, glatte frisyrer som gjelder, og på gutter kan det nok en gang virke som det skal se ut som de nettopp har våknet med håret til alle kanter i en organisert rufs.

I dag skal jeg besøke Milanos rock and roll designer Philpp Plein. Jeg gleder meg alltid til disse besøkene og her er jeg også invitert på de store påkostede moteshowene som er til høsten og i januar.
Deretter skal jeg tilbake til Versace Collection som er en litt mindre kostbar kolleksjon innenfor Versace-dynastiet.

No Comments Yet

Comments are closed

SOSIALE MEDIER